Matinal de pati per Noelia, Veri i Llàtzer

El diumenge 28 de febrer es va realitzar la primera matinal de l’escola 9d4t.  La matinal va començar a les 9:00 i va acabar a les 14:00. El primer que es va fer des de l’escola és reunir la comissió mixta de pati (alumnes, famílies i mestres) per fer propostes encarades a millorar el pati actual. Un cop decidides, es va enviar un “Mail” a totes les famílies per informar-los de tot i animar-los a participar.

Sabeu què és una matinal? És una trobada amb tots els pares, mares i fills que vénen a l’escola i cadascú ajuda a fer alguna tasca per millorar el pati. Un dels canvis va ser posar una malla de coco a la rampa per crear un jardí de plantes aromàtiques. A continuació podreu llegir les plantes que van portar els alumnes de l’escola.

-6è: clavells de mora

-5è i 4t: margarites

-3r i 2: sàlvia

-1r i P5: espígol

– P3 i P4: romaní

Per realitzar els altres canvis es van necessitar: troncs taulons, pneumàtics, restes de reas, terra fèrtil, grava triturada, grava de colors, sauló, sacs de ciment, mortell de calç, malla de jute, bigues i earthbags.

Cavis que hem observat:

En aquets últims mesos  hem observat…

L’hivernacle, les porteries, l’escala feta de rodes, l’hort, el Fliwer, les plantes aromàtiques de la rampa, la malla de coco i  les ” joguines”.

Tot això a sigut possible per la gran arquitecta que a fet els plànols anomenada

 Roos Estun, però tanbe a sigut el merit per totes les famílies.

Os donem les gracies!